Puu Kaussi Colanders Dual-Layer Köögiviljade Pesemine Korvi Köök Colander Kausi Set Pasta Kurn Toidu Kurn Makarontooted

h280206

€0.78 €1.54

top

  • Kirjeldus
  • Arvustused

  • Tüüp: Colanders & Kurnad
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Omadused:

Selle juurvilja pesemis-korv on valmistatud PP tooraine, salong on sile.

Ergonoomiline ja mugav käepide aitab hoida käed.

Olgem lihtsam kasutada.

Köök kurn kauss on ultra-fine filter augud, mis on ühtlaselt jaotatud.Selle filtri augud neelavad niiskuse toit

Suurus: Mesh Korvi: 15.7*10*8.5 cm|6.18*3.93*3.34 tolli

Vee Korvi: 15.7*11*8.1 cm|6.18*4.33*3.18 tolli

Materjal: PP

Kaal: umbes 80 grammi

Toodete nimekiri:

vee korv*1+net sinine*1

Vaata rohkem toote detailid

1.【Kõrge kvaliteediga Materjali】 Selle juurvilja pesemis-korvi lihtsustab meil kasutada.See on valmistatud PP tooraine, salong on sile.Selle eemaldatav kauss ja kurn hõlbustada erinevad kasutusalad.Ergonoomiline ja mugav käepide aitab hoida käed.

2.【Rinnapiimasarnane Äravoolu Auk Disain】Köök kurn kauss on ultra-fine filter augud, mis on ühtlaselt jaotatud.Selle filtri augud neelavad niiskuse toidu, kiirendades filtreerimise protsessi; vesi koguneb.See parandab oluliselt tõhusust meie pesemiseks ja tühjendamiseks.

3.【Kompaktne Ja Kerge】Äravool kausi vilja puhul on mugavam kasutada igal ajal, kõikjal.See on väike suurus, lihtne kasutada, väike ruumi ja väga mugav.Seega, kui me seda ei kasuta, võime salvestada ilma võtavad ruumi.

4.【Ei Prügila Kergesti】】Puu kaussi colanders jääb stabiilseks tahes countertop ja ei ole lihtne, päri, kui hõivatud, sest see on väga tugev alus.Seega, isegi kui me seda kasutada pikka aega, see ei ole lihtne olla deformeerunud või kahjustatud.

5.【Laia Kasutab】Köök colander-pott topelt-ühepoolne välimine kauss saab kasutada katta, et hoida tolmu välja.Selle sees sõela võib pese ja nõruta pasta, köögivilju ja riisi.

Jäta läbivaatamine