Mitmeotstarbeline Muna Vedelikuga Segades Kaussi Suure Täpsusega Filter Plaat Muna Filtreerimine Kaussi 900 ml Suure Mahutavusega Kodus Küpsetamine

h225314

€1.20 €2.66
  • Kirjeldus
  • Arvustused

  • Materjal: Plast
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Spa tõmmata ostjate tähelepanu:

kui aadress sisaldab järgmisi postiindeks palun ärge valige Spa tõmmata ladu.

Zip kood algab 51 /52/ 07 /35 /38.

Välismaal ladu ei saa kätte.

Muidu me saata, et Hiina laost.

Mitmeotstarbeline Selge mõõtekork Suure Täpsusega Filter Plaat Läbipaistvat Kaussi Kahepoolne Skaala Köök Toiduvalmistamis

Funktsioon:

1.Ohutu ja Usaldusväärne: Skaala mõõtekork on mõeldud süvendada cup kere, mis on tehtud toidu-grade PP materjal, mis võib olla otseses kokkupuutes toiduga, ja ei ole lihtne spill muna vedel kui te segatakse juures on.

2.Mõõta Täpselt: Muuta see lihtne lugeda, featuring selge ja täpse mõõtmise skaala.Läbipaistev mõõtekork on mugav ja lihtne, ja ei ole lihtne kõrvalmõju, valades vedelikku sujuvalt, mille eesmärk on koos olecranon diversiooni sadama.

3.Filter Plaat Disain: Sobib filtreerimine muna, vedelik ja pesemine riis, Muna Kaussi, mis võimaldab teil kergesti filter, ja on varustatud filtri plaat tiheda filtri avad.

4.Reguleerimisala Kasutamine: kasutatakse Peamiselt ühtlaselt segades munad ja filtreerimine muna kõõlused ja muna vaht -, Mõõte-Cup Filter-sobib ka pesumasin riis ja puuviljad, must-have köök vahend.

5.Rahulolu Garantii: püüame pakkuda igale kliendile kõrgeimal tasemel klienditeenindust, et teil on meeldiv ostu kogemus.Kui teil on mingeid küsimusi, päringuid või abi vaja, võtke julgelt meiega otse ühendust võtta.

Kirjeldus:

Päritolu: Mandri-Hiina

Materjal: PP

Suurus: Umbes 20x10.8x7cm/7.87x4.25x2.75inch

Pakend: Kottidesse

Kasutamine: Kasutatakse pesemis -, riisi -, filtreerimis-muna, vedelik jne

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 x Mix Kauss

Jäta läbivaatamine