1 Paar Lapsed Söögipulgad Mitut Värvi Armas Liivakarva Küüliku-Õppe Koolitus Chopsticks Hiina Köök Syömäpuikko Õppija Dinnerware

h224750

€7.97 €16.96

Kodu & Aed

Sildid: kid syömäpuikko, söögipulgad lapsed, söögipulgad, pulgad puidust, sõrme söögipulgad

  • Kirjeldus
  • Arvustused

  • Mudeli Number: 1
  • Söögiriistad Tüüp: söögipulgad
  • Plastist Tüüp: Abs
  • Kogus: Üks Paar
  • Materjal: Plast
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik
  • Brändi Nimi: OIMG

1 Paar Lapsed Söögipulgad Mitut Värvi Armas Liivakarva Küüliku-Õppe Koolitus Chopsticks Hiina Köök Syömäpuikko Õppija Dinnerware

Omadused:

Armas Õppe Söögipulgad lapsed

Ilostua oma lapse plaat ja teha, õppida, kuidas süüa, kasutades söögipulgad imelihtne ja lihtne.Korja need üles söödana söögipulgad oma lapsele alates vanusest 1 ja aastast ja olla kindel, et hoida mõned lisad nagu kingitusi oma sõpradele või laste poole meened.

Iga koolituse syömäpuikko on tehtud toidu-ohutu ja nõudepesumasin ohutu melamiin ja Liivakarva Rabbit kujuline kuumakindlast silikoon-liides, mida on võimalik eemaldada extra puhastus meetmed ja koolituse oma lapsele, kuidas süüa, kasutades tavalist söögipulgad.

Toote Info:

Nimi: Tiiger Söögipulgad, Laste Koolitus Söögipulgad

Toode kategooria: õppe söögipulgad

Materjal: ABS

Kohaldatava vanus: üle 12 kuu

Värv: roheline hirv, roosa hirv, sinine hirv, roosa jänes

Stiil: Multikas

Stiil tüüp: värske ja armas

Suurus: Söögipulgad Pikkus 15.5 cm

Pakett Loetelu: 1 Paar Lapsed Söögipulgad

Müüja Teade:

Kallis klient,

tänan teid väga teie patrooniks.Palun kinnita kaubasaaja, saades aadress ja kontakttelefon enne tellimuse esitamist nii, et postiljon saab pakki täpselt ja vähendada tõenäosust kahju.

Kui sul tekib mingeid probleeme, ostu käigus, palun suhelda online töötajate esimene, ja me püüame oma parima, et lahendada kõik oma probleemid.Tänan teid väga teie patrooniks!Soovin teile õnnelikku elu!Lugupidamisega,

Müüja

Märkus:

1.Palun lubage veidi suurus vea tõttu käsitsi mõõtmine.

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Vedu

1. Tellimusi on töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

2. Me ainult laeva kinnitas, et aadress, Pls kontrollida, et teie aadress peab sobima teie saaja aadress.(Venemaa Aadress on vaja, et anda Täielik nimi, Vastuvõtja)

3. Teenuse Transiidi Ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda.Eriti pühade ajal.

4. Kui te ei ole saanud oma järjekorras 50 päeva jooksul alates makse, pls võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise teavet ja vastata teile niipea, kui võimalik."

Pärast Müüki Teenust

1. Kui te ei ole rahul toote sa said, pls see tagastada 7 päeva jooksul.Kui me saame tagastatud esemed, teeme me asendamine või tagastamine raha tagasi teile.Pls võtke meiega enne, kui te selle tagasi.

2. Puudusega objektid peavad olema esitatud ja tagasi meile garantiiperioodi jooksul, ja pange kirja rikkis, põhjus ja Tellimuse Nr.

3. Tagasi transpordi maksumus peab olema tasutud hiljemalt Ostja."

Tagasiside

1. Kui te saate oma tellimuse heas seisukorras, me oleks tänulikud, kui te ei jäta meid 5-TÄRNI POSITIIVSET TAGASISIDET.

2. Palun võtke meiega ühendust kui te ei ole rahul toote pärast saanud, siis oleks meil pakkuda teile rahuldava lahenduse enne teie jäta meile neutraalne või negatiivne tagasiside.

Jäta läbivaatamine