Parim Täis Chip 2014D PRO Lisada Uusi Mudeleid Toetus Multi-Language

h217295

€107.95 €154.22
  • Kirjeldus
  • Arvustused

  • Pinge: V
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjali Tüüp: Plastikust ja metallist.
  • Toote Kaal: 0.85kg
  • Väline Testimine Sertifitseerimine: ce
  • Võimsus: W
  • Toote Tüüp: Auto Diagnostika Kaablid ja Pistikud
  • Brändi Nimi: OBDIICAT
  • Elektrooniline: No

Kirjeldus

1.DIK - Diagnostika sideseadmed, on vahend, mida kasutatakse koos kõik-ühes suhelda sõiduki.ME EI MÜÜ LOLL DIK, mis resvised alates J2534, sest see EI toeta täis funktsioone ja uuendada.Suhtlemine muudab diagnoosimise ja tõrkeotsing sõiduki võimalik. 2.DIK on integreeritud CARB kaabel, mis on ühendatud sõiduki diagnostika pesa.Kui ühendate sõiduki, Dik on jõul nii kaua, kui aku on laetud. 3.DIK on kokkuklapitavad konks, mis on mõeldud riputamiseks ühiku üks haara käepidemed autos näiteks. 4.DIK on varustatud nelja staatuse Ledid, mis näitavad staatuse , USB-side-ja liides auto. 5.Ühes otsas üksus, on DC sisend kui aku juhe või adapter(12V) võivad olla ühendatud.Adapter on kasutatud täiendamisel ja tõrkeotsing DIK. 6.Teises otsas ühik, mis on eemaldatav kate, mida saaks eemaldada, keerates kruvi kate.

Omadused

1. Tarkvara Versioon: 2014

2. Keel: Inglise, Hiina

3.vaja kasutada Win 7

Funktsioon

1) Haldus - Üldine teave, disaini ja funktsiooni.

2 ) Standard komponendid, teenuse materjalid ja tarvikud.Üldine teave (muu hulgas kontrolli moodulid,

SRS, üldine ohutus)

3 ) teenistuse ja hooldus

4 ) Mootor koos ja-seadmete paigaldus

5 ) elektrisüsteem

6 ) jõuülekande

7 ) Pidurid

8 ) Vedrustus ja rool

9 ) Vedrud, amortisaatorid ja veljed

10 ) Kere ja interjöör - muu hulgas -, diagnostika -, disaini ja funktsiooni, remont ja varuosade teave

11 ) Muud eriotstarbelised sõidukid, nt, kiirabi, politsei autod.Osad, mis erinevad standard.

DIK Nõuet, et arvuti 1. See peab olema windows 7 Professional operatsioonisüsteem 2. See tuleb Internet Explorer9 Või üle 3. Kehtiv Arvuti mälu ( RAM ) on vaja üle 3GRAM 4. C:// peavad olema 40GB ruumi 5. tuleb installida C:// 6. See peab olema NTFS-vormingusse.Kasulik KKK K: Kui "Cummunication tool" näitab " X " V: Lihtsalt käivitage fail EnableIEHostingx86.reg 32bit süsteemide või EnableIEHostingx64.reg 64 bitine süsteem.Failid võib leida kausta INSTALL->Utils.Lihtsalt jookse need faili administraatorina ja kõik töötab hästi nüüd!K:Kui ma installima ,see on anerror"Turvalisus OK, aga ei ole OK".Kuidas lahendada probleem?V:Teil on vaja installida Win7 32bit arvuti.

Q:Kas Dik, on funktsiooni kodeerimine, programmeerimine ?Kas on võimalik muuta, keele vahend klaster?

A:Ei, see on täielik skanner vana ja uus auto, kuid seda ei saa teha, programm või muuda keel.

K:ma kasutan 2014 Dik, ja ma olen uudishimulik, mille moodul I saab muuta "Automaatne lukustamine kiire" funktsioon?A:Sa pead oskama lugeda/kirjutada nii VÄHE ja ICMI flash mälud.Teil on kaks võimalust.Kas teha uuesti kohalikul diiler või keegi, kes on autologic liides.Sa võiks osta ka mõned liides, mis on võimeline lugema/kirjutama VÄHE, kuid mitte ICMI otsesuhtlust.

K: Kui ma kasutan , mul on probleem, et suhelda kõigi moodulite auto.Mõned moodulid nagu EKÜÜD,TCUare ei võrke, kuid mul on seoses kliima kontroll, CEM-ja välisuksed jne.Võrgu ekraani mul on ECU ja TCU punane ja teksti nr kommunikatsioon.

A:Me teame, et Dice on J2534-2compatible, arvestades, Avdi on ainult J2534 1 ühilduvad, mis põhjustab nr suhtlemine kõigi moodulite.Ma kasutan Dik kloon ja minu kloon on täis chip 1:1 nagu tõeline üks.Ma hakkasin 2008 versioonid ja ma olin uuendatud ükshaaval, et 2014d versioon nüüd.

Reaalne foto näidata :

Jäta läbivaatamine