Diivanilaud Dekoratiivne Plaat, Käsitsi Kootud, Vitstest Teenindavad Salve Käepidemed Rotangist Sahtel Korvi, Elutuba

h12740

€20.96 €26.87
  • Kirjeldus
  • Arvustused

  • Päritolu: Mandri-Hiina

Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

KÄSITÖÖ - Oma ring plaat on käsitöö, mis annab iga töö on ainulaadne hing.Kohvi plaat on valmistatud kõrgeima kvaliteediga looduslik rotangist materjalid muutes oma rotangist korvi lisatasu.

LOODUSLIK ROTANGIST - kasutasime parima kvaliteediga looduslik rotangist teha oma ring teenindavad sahtel orgaanilised ja mitte-mürgine.Teenindavad kandikud, algul puidust kandik on teinud teile ja teie perele meeles!

TASUTA COMBO - dekoratiivsed plaate home decor kaasas coasters.Mis on Täiuslik kombinatsioon oma kodus.Tabel plaate dekoratiivsed on kõik, mida vaja.

DEKORATIIVSED KESKNE - Oma dekoratiivseid plaate diivanilaud on ideaalne keskne.See kiirgab dünaamikat ja lisab iseloomu sinna, kus seda hoitakse.

PUHKUS DECOR - Oma ottomani plaadi jaoks, elutuba on täiuslik puhkuse kujundusest.Oma kootud sahtel, vitstest sahtel täiendab kõik oma kohvilaud, ottomani, köök counter.

Suurus:

Hoiukorv: 28x4cm

Rannasõidulaeva diplomeeritud: 10cm

Materjal:rattan

värv:Nagu näha

Pakendi Sisu:

1 * Hoiukorv

1 * Coaster

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Jäta läbivaatamine